Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen droomt van eigen racepark

Wat brengt de toekomst voor Max Verstappen? De komende vijftien jaar zien we hem waarschijnlijk nog in de Formule 1, maar de Nederlander droomt al verder.

De laatste jaren zien we Max Verstappen steeds minder op de kartbaan. Door zijn drukke schema heeft de Red Bull-coureur daar veel minder tijd voor zijn hobby, maar wat doet hij als hij vijftig is?

"Ik hoop dat ik dat een eigen racepark heb, met een kartbaan en een museum zoals Alonso dat heeft", laat Verstappen in gesprek met Red Bull. "Ook wil ik een echte racetrack van minimaal vijf kilometer, een gaaf circuit." "Mijn droom is dat er ook een ook een pitgebouw is waarin ik al mijn auto's kan parkeren. Als ik dan aankom met mijn vrienden dan staat alle auto's daarin klaar en kunnen we gewoon kiezen waarin we willen rijden. Ik heb ook monteurs daar rondlopen die de auto's onderhouden." Verstappen droom rustig verder: "Misschien ook wel met een motorcrossbaan erbij, zodat het echt een ‘fun place’ is." Voormalig teamgenoot Daniel Ricciardo is ook welkom: "Als je dan langskomt drinken we bier, hangen we voor de TV met hopelijk nog wat mensen erbij", grapt Verstappen.

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi