Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen en kledingmerk G-Star slaan handen ineen

Max Verstappen gaat een nieuwe samenwerking aan met kledingmerk G-Star. Onderdeel van de deal een limited-edition kledinglijn.

Max Verstappen hintte op social media al naar een aankondiging van enig soort. Zojuist is bekend geworden dat Max Verstappen de handen ineenslaat met kledingmerk G-Star.

Hoe de samenwerking precies vorm zal krijgen is nog niet geheel duidelijk, maar zeker is wel dat er in februari een limited edition-kledinglijn gelanceerd wordt, die in samenwerking met Max Verstappen is samengesteld. Max Verstappen zegt blij te zijn met de deal: "Ik was altijd al fan van het merk, dus het was niet moeilijk om vertrouwd te raken met het merk. Het is bovendien mooi dat we beiden Nederlandse roots hebben, maar op wereldniveau actief willen zijn." De CEO van G-Star, Rob Schilder, is eveneens verheugd met de samenwerking: "We zien veel van onze eigen merkwaarden terug in Max Verstappen. Constante focus en ambities zijn daar enkele voorbeelden van. Ik heb alle vertrouwen in deze bijzondere samenwerking."

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi