© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

'Max Verstappen en Lewis Hamilton lijken op elkaar'

11 apr. 2018 14:33 Jan van der Burgt 0 reacties
Volgens Max Verstappen's voormalig teambaas in de kartsport lijkt Max Verstappen met al zijn talent en bravoure sprekend op Lewis Hamilton.

Voormalig teambaas ziet gelijkenissen tussen Verstappen en Hamilton

Max Verstappen en Lewis Hamilton botsten in Bahrein zowel op als naast de baan met elkaar. Toch lijken de twee in veel opzichten op elkaar, zo beweert Giancarlo Tinini, hoofd van het CRG-kartteam waar Max Verstappen enkele jaren geleden voor uitkwam.

"Lewis Hamilton zijn beide rijders die regelmatig voor spektakel zorgen en altijd de limiet opzoeken. Dat zie je bij niemand anders terug. Bovendien beschikken ze beide over een ongeëvenaarde wagencontrole", zo laat de Italiaan in gesprek met Newsweek weten.

Max Verstappen krijgt soms flinke kritiek te verduren van zijn concurrenten over zijn rijstijl, maar dat is iets van alle tijden, zo weet Tinini.

"In de kartsport had hij soms ook al problemen met andere jonge rijders. Niet veel hoor, maar het kwam wel voor. Dat is denk ik ook heel normaal. Niet iedereen kan de agressie van Verstappen waarderen. Maar ondanks zijn agressieve rijstijl behield Max Verstappen wel altijd de controle."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen