Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen en Red Bull gaan voor de wereldtitel in 2018

Het F1-seizoen 2017 zal niet de boeken ingaan als het jaar van Max Verstappen. De Nederlander kampt met een combinatie van pech, een tikkeltje ongeduld en een te trage Red Bull. In 2018 moet dit allemaal anders zijn.

In Maleisië werd Max Verstappen wederom gevraagd naar het volgende seizoen en zijn doelstellingen. Die zijn glashelder. " Volgend jaar willen het team en ik winnen. Dat is onze grootste doelstelling en daarna zien we wel verder." " Ik hoop dat we minimaal kunnen vechten voor de wereldtitel. Als je in staat bent om een race te winnen, dan ben je ook in staat om mee te doen voor de titel." " Het is nog erg lastig om een voorspelling af te geven, omdat we momenteel niet in deze positie zitten. Hopelijk is dat volgend jaar anders, maar dat is nog te vroeg om nu al te kunnen zeggen. We moeten wachten tot Melbourne 2018 om te weten waar we staan."

Er is al veel geschreven en gezegd over de toekomst van Max Verstappen. De Red Bull-coureur staat in de belangstelling van Ferrari en Mercedes. De vragen omtrent zijn toekomst ontweek hij in Maleisië. " Ik wil nog niet zover in de toekomst kijken. Ik wil me focussen op mijn werk en probeer het seizoen op een goede manier af te sluiten. Volgend jaar rij ik gewoon nog voor Red Bull." " Het duurt nog zo lang voordat het volgende seizoen afgelopen is. We moeten gewoon afwachten." Foto's: Zo kan de nieuwe Red Bull van Max Verstappen eruit zien in 2018

Viaplay
x
Hulkenberg 'Op weg naar nieuw F1-team'