Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen erg tevreden over racepace in China

Max Verstappen bezette de hele vrije de vijfde positie in China. Na afloop van de vrije trainingen blikt de Nederlander tevreden terug.

In de eerste training worstelde Verstappen soms nog met de balans en verloor hij de controle bij het opkomen van het rechte stuk. De Nederlander miste daarbij net de muur en kon zijn weg na een uitstapje in het grind vervolgen. Tijdens de tweede training ging het beter en was het gat naar snelste man Hamilton drie tienden. "Het was best een goede tweede training. Tijdens de eerste training waren we druk bezig met de afstelling van de auto en die kon nog beter. In het algemeen was het geen slechte dag", laat Verstappen aan Sky Sports weten.

Gedurende de tweede training zagen we Verstappen in zijn Red Bull in actie op de supersoft en soft banden. De tijden tijdens zijn lange runs ontliepen die van Hamilton en Vettel nauwelijks. "De lange runs zagen er erg goed uit. We moeten onze korte runs nog wat verder fine tunen, maar dat moet goed komen." Vorig jaar eindigde Max Verstappen als derde tijdens de F1 GP van China.

Viaplay
x
LIVE Reacties na derde tijd Verstappen in eerste vrije training GP China