© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

'Max Verstappen gaat 30 miljoen verdienen bij Red Bull'

21 okt. 2017 13:00 Ruud Dimmers 0 reacties
Het nieuwe F1-contract van Max Verstappen legt hem zowel sportief als financieel geen windeieren. In Amerika tekende de Nederlander een nieuwe deal die hem tot 2020 verbindt aan Red Bull Racing.

Verstappen tekent flink verbeterd contract bij Red Bull

Met het nieuwe contract komt er een einde aan alle speculaties over de toekomst van Max Verstappen. De Nederlander werd lange tijd gelinkt aan Mercedes en Ferrari. Daar zijn Lewis Hamilton en Sebastian Vettel de absolute nummers één binnen het team.

Het nieuwe contract maakt Max Verstappen de absolute nummer één binnen Red Bull. Vorige week liet Christian Horner al weten dat Red Bull een team rondom de Nederlander wil bouwen. Met een nieuw driejarig contract ligt er een mooie deal richting de toekomst. 

Het team, management en de coureur zelf wilden niet ingaan op details van het contract. Wel is duidelijk geworden dat Verstappen meer weet over de motoren waarmee het F1-team na 2018 rijdt. Dan loopt het contract met Renault af en liggen er verschillende opties. 

Diverse media berichten over een contract dat ook financieel sterk verbeterd is. Daarbij wordt er een bedrag van 30 miljoen genoemd voor de periode 2018 tot en met 2020, wat neerkomt op een salaris van 10 miljoen per jaar. Dit is exclusief bonussen en premies. 

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen