Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen gaat de strijd aan met Ruud Gullit

Formule 1-coureur Max Verstappen en voetballegende Ruud Gullit gingen de afgelopen weken de strijd met elkaar aan. De beide sportmannen schitteren in diverse video’s van Ziggo Sport.

Ziggo Sport staat voor topsport met heel veel mooi voetbal en Formule 1, maar ook sporten als golf en NBA. Sommige sporten hebben het net niet gehaald, zoals Cagebal en Ringracing. Samen met Ruud Gullit ging Verstappen de afgelopen weken op zoek naar nieuwe sporten voor de sportzender, waarbij het duo deze sporten zelf aan een grondige test onderwierp. Verslaat Max Ruud of is de coureur toch minder veelzijdig dan de ex-voetballer? En zijn deze sporten geschikt voor Ziggo? Want alleen het beste is goed genoeg! In onderstaande video spelen Verstappen en Gullit Cageball en Ringracing. Wie is de koning van de kooi? Je ziet het hieronder en één ding kunnen wij al wel verklappen: een van beide heren gaat gestrekt!

Van Verstappen mag je verwachten dat hij op het circuit beter toch zijn recht komt dan in de ring. Tijd voor een nieuw duel met Gullit, ditmaal op de baan voor een nieuwe sport genaamd Ringracen, waarbij het er hard aan toe gaan tussen het duo.

Ziggo Sport is de gratis sportzender van Nederland, voor Ziggo-klanten, en brengt wekelijks de beste sportprogramma’s en livewedstrijden bij jou in de huiskamer op het vertrouwde kanaal 14. Van Formule 1 tot en met alle grote voetbalcompetities, zoals de Champions League, de Premier League en de Serie A. De Nederlandse racefans genieten al enkele jaren van de prestaties van Max Verstappen op het circuit en door de successen van de coureur zitten miljoenen mensen voor de buis gekluisterd. Ziggo Sport biedt meer dan alleen racesport of voetballen, zo kijk je er onder meer naar tennis, golf of hockey. Dit artikel werd u aangeboden door Ziggo Sport.

Viaplay
x
RN365-podcast Hongerige Verstappen jaagt op primeur in onvoorspelbaar China