Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen geeft update over kansen gezamenlijk race-avontuur met vader Jos

Menig Formule 1/Verstappen-fan ziet het maar wat graag gebeuren: Max én Jos Verstappen die tezamen meedoen aan een langeafstandsrace zoals bijvoorbeeld de 24 uur van Le Mans. Het groot is de kans dat het er binnen afzienbare tijd van gaat komen?

Niet zo heel groot als we de jongste van de twee Verstappens moeten geloven. Want terwijl Max Verstappen steeds vaker later doorschemeren dat hij dat helemaal ziet zitten, moet hij steevast ook te kennen geven dat vader Jos er (nog) niet voor te porren is. "Ik wil wel, maar hij wil het op dit moment niet", aldus de wereldkampioen over zijn vader. "Ik moet hem daar echt van zien te overtuigen, want op dit moment is hij helemaal gefocust op het rijden van rally's. Maar ik hoop dat het er in de komende jaren nog een keer van gaat komen."

Over race-activiteiten buiten de Formule 1 gesproken: hoe zijn de virtuele 6 uur van Spa voor hem verlopen, zo wordt hem door de F1 gevraagd: "Kunnen we dat thema overslaan?", pareert hij met een knipoog. "Het was eerlijk gezegd nogal enerverend. Het was okay, want we zijn tweede geworden, maar ik had een behoorlijk moment in Eau Rouge. Maar dat soort dingen gebeurt", aldus de Red Bull-coureur over zijn crash die hier te zien is .

Viaplay
Pos. Coureur Punten
Pos. Team Punten
Volledige stand
x
RN365-podcast Twinkeling in ogen Verstappen onheilspellend nieuws voor F1-concurrenten