Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen gelooft in kansen op zege

Het was eindelijk een kwalificatie om van te genieten voor Max Verstappen en Red Bull. De hoge verwachtingen werden waargemaakt met een tweede en derde startpositie. Alleen Sebastian Vettel was sneller.

Vettel, de Koning van Singapore, perste er een ultiem rondje uit en bleef zo de beide Red Bulls voor. Verstappen was desondanks erg tevreden met zijn tweede positie. "Dat is natuurlijk jammer. We hebben het hele weekend goed opgebouwd. In Q1 en Q2 ging het uitstekend en steeds een stapje dr bij. In Q3 konden we net dat extra stapje niet zetten." " Mijn ronde in Q3 was niet optimaal. Het was vooral de eerste sector waarin we verloren. Ik maakte een foutje in bocht 9, ging er net te hard in en verloor de achterkant. Dan is het eigenlijk klaar, maar ik wilde het rondje toch afmaken." Kansen voor de zege liggen er zeker voor Red Bull. " De long runs zijn goed, maar die van Ferrari ook. Alles zal van de start afhangen." Bekijk hier het hele interview van Max Verstappen bij Ziggo:

909066671691845634

Max vol vertrouwen naar race morgen💪 'We mogen hier heel tevreden mee zijn' #ziggosportf1 pic.twitter.com/GX21TFFNmV — Ziggo Sport F1 (@ZiggoSportF1) 16 september 2017

Viaplay
x
Breaking Aston Martin in protest tegen uitslag kwalificatie