© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen: "Hamilton hoeft mij niks te leren"

13 nov. 2018 08:45 Wanda Bisschop 5 reacties
Lewis Hamilton pakte dit Formule 1-seizoen zijn vijfde wereldtitel, maar is volgens Max Verstappen niet automatisch ook de grote favoriet voor het nieuwe seizoen.

"Het ligt er puur aan wie volgend jaar de best auto tot zijn beschikking heeft. Natuurlijk heeft Mercedes het goed voor elkaar, maar volgend jaar kan het allemaal anders zijn", aldus de Nederlander bij Ziggo Sport.

Verstappen begint volgend jaar aan zijn vijfde Formule 1-seizoen en geldt op voorhand als een outsider voor de wereldtitel. De grote vraag is vooral of Red Bull met de Honda-motor in staat is om beter partij te bieden tegen Mercedes en Ferrari dan nu met de Renault-motor.

Verstappen verwacht in ieder geval dat hij met de Honda-motor competitiever is. "Op dit moment heeft Hamilton met Mercedes het beste pakket, maar hopelijk kunnen we volgend jaar meer strijd leveren."

Op de vraag of hij nog iets kan leren van de vijfvoudig wereldkampioen antwoordt Verstappen heel stellig: "Nee, Hamilton kan mij niks leren. Het heeft geen zin om dingen van een andere coureur te gaan kopiëren, want daar ga je echt niet harder van rijden. Uiteindelijk moet je het gewoon allemaal zelf doen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen