© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen heeft hoge verwachtingen van Formule 1 GP van Hongarije

26 jul. 2018 18:50 Ruud Dimmers 1 reacties
Max Verstappen hoopt dat Red Bull mee kan doen voor de ereplaatsen op de Hungaroring waar de Grand Prix van Hongarije dit weekend wordt verreden.

Na twee minder voordelige circuits op rij, Silverstone en Hockenheim, liggen er op de Hungaroring meer kansen voor Max Verstappen. Het circuit is veel bochtiger en de rechte stukken zijn aanzienlijk korter.

"Het is een van de kleinere circuits en het moet onze auto goed liggen. In de eerste sector zullen we op de rechte stukken nog wel tijd verliezen, maar de tweede sector is het meest gunstige voor ons. De derde sector is wel okay voor Red Bull. We moeten ervoor zorgen dat we in die sectoren het snelste zijn."

Er liggen zeker kansen voor Red Bull, maar met name van Ferrari wordt veel verwacht. De Italiaanse renstal domineerde afgelopen jaar op de Hungaroring en beschikt momenteel over de beste powerunit.

De zege zal lastig worden. In Monaco waren de verschillen tussen de motoren kleiner. Een pole wordt daarom moeilijk, maar ik denk dat we er dicht bij zitten", laat Max op zijn website weten.

Aangezien inhalen nagenoeg onmogelijk is, is de eerste startrij wel een vereiste om kans te maken op de zege, of er moet een knotsgekke race volgen. Het hele weekend is er grote kans op onweersbuien.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen