© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen herhaalt: 'Ik pas mijn rijstijl niet aan'

12 apr. 2018 12:00 Jan van der Burgt 0 reacties
Ook na de Grand Prix van Bahrein ziet Max Verstappen geen enkele reden om zijn rijstijl aan te passen. Hij ging in Bahrein voor het hoogst haalbare en daarvoor moest hij nou eenmaal voorbij Hamilton zien te komen.

Max Verstappen deed 'niets verkeerds'

Zijn poging Lewis Hamilton in te halen kwam hem echter duur te staan. Max Verstappen moest na een touche met de wereldkampioen in Bahrein de strijd staken. Toch zal hij in een soortgelijke situatie in de toekomst op exact dezelfde manier handen, zo vertelt hij desgevraagd tijdens de persconferentie in China.

"Natuurlijk is het belangrijk om punten te scoren, maar we gaan altijd voor podiumplaatsen en overwinningen. Daarom doen we aan dit spelletje mee en dat is ook voor komend weekend weer het doel. Ik ga dus niets aan mijn rijstijl veranderen."

"Waarom zou ik dat ook doen? Ik heb niks verkeerds gedaan. Ik dacht een kans te zien de auto voor me in te halen en ging ervoor. Dat pakte verkeerd uit, maar dat gebeurt als je met elkaar racet. Ik snap de ophef hierover dan ook niet."

Max Verstappen en Lewis Hamilton hebben elkaar nog niet gesproken na het incident, maar Verstappen weet ook niet of dat noodzakelijk is.

"Ik ben niet van plan hem hierover op te zoeken. Misschien dat ik hem spreek, maar ik weet niet of dat echt nodig is."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen