Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen hoopt nog jaren teamgenoot te blijven van Ricciardo

Het F1-duo Max Verstappen en Daniel Ricciardo is het leukste en vrolijkste rijdersduo in de Formule 1. De twee grappen en grollen en genieten van de samenwerking met elkaar. De Nederlander hoopt dan ook dat Ricciardo bijtekent bij Red Bull.

Sinds mei 2016 zijn Verstappen en Ricciardo teamgenoten bij Red Bull. De ervaren Australiër zag al snel dat de jonge Max langszij kwam en sindsdien zijn de verschillen klein. In 2017 eindigde Ricciardo voor de Nederlander in het klassement, maar Verstappen was zijn teamgenoot vaker te snel af dan andersom. Op en buiten de baan is er respect voor elkaar. Zodra de helm afgaat wordt er gelachen en met elkaar gedold. Als het aan Max ligt blijft dat de komende jaren zo.

" We hebben veel respect voor elkaar en in mijn carrière heb ik tot op heden nog nooit zoveel opgehad met een teamgenoot." " Zelfs als we alles geven tijdens een gevecht op de baan is dat respect er. Daniel is een geweldige kerel en we hebben ook buiten het circuit erg veel plezier", laat Verstappen aan Speedweek.com weten. " Ik hoop dan ook dat we nog lang teamgenoten blijven." Ricciardo heeft een contract tot eind 2018 en Red Bull wil graag met hem door. Max Verstappen verlengde in oktober 2017 zijn contract tot het einde van 2020.

Viaplay
x
LIVE Reacties na bizar einde sprintkwalificatie