© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen hoopt nog jaren teamgenoot te blijven van Ricciardo

07 jan. 2018 11:15 Ruud Dimmers 0 reacties
Het F1-duo Max Verstappen en Daniel Ricciardo is het leukste en vrolijkste rijdersduo in de Formule 1. De twee grappen en grollen en genieten van de samenwerking met elkaar. De Nederlander hoopt dan ook dat Ricciardo bijtekent bij Red Bull.

Verstappen hoopt dat Ricciardo bij Red Bull blijft

Sinds mei 2016 zijn Verstappen en Ricciardo teamgenoten bij Red Bull. De ervaren Australiër zag al snel dat de jonge Max langszij kwam en sindsdien zijn de verschillen klein. In 2017 eindigde Ricciardo voor de Nederlander in het klassement, maar Verstappen was zijn teamgenoot vaker te snel af dan andersom.

Op en buiten de baan is er respect voor elkaar. Zodra de helm afgaat wordt er gelachen en met elkaar gedold. Als het aan Max ligt blijft dat de komende jaren zo.

"We hebben veel respect voor elkaar en in mijn carrière heb ik tot op heden nog nooit zoveel opgehad met een teamgenoot."

"Zelfs als we alles geven tijdens een gevecht op de baan is dat respect er. Daniel is een geweldige kerel en we hebben ook buiten het circuit erg veel plezier", laat Verstappen aan Speedweek.com weten.

"Ik hoop dan ook dat we nog lang teamgenoten blijven."

Ricciardo heeft een contract tot eind 2018 en Red Bull wil graag met hem door. Max Verstappen verlengde in oktober 2017 zijn contract tot het einde van 2020.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen