Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen hoopt op regenrace in Oostenrijk

De weersvoorspellingen voor dit weekend zijn onstuimig in het Oostenrijkse Spielberg. Op zondag worden er onweersbuien verwacht met de nodige neerslag, wat voor een verrassende race kan zorgen. Max Verstappen hoopt dat er zondag een natte GP van Oostenrijk is

Voor de geplaagde Nederlander is het eerste doel om de finish te halen in Oostenrijk. Na twee uitvalbeurten op rij vanwege technische problemen, is een goed resultaat meer dan welkom. Op voorhand denkt Verstappen dat het een uitdagend weekend wordt voor Red Bull. De thuisrace op de Red Bull Ring leverde het team in het verleden weinig successen op. Vorig jaar stond Max als eerste Red Bull coureur ooit op het podium met een mooie tweede plaats.

“ Het is een lastige race voor ons. Vorig jaar domineerde Mercedes de race en nu zijn Mercedes en Ferrari de sterkste teams. Dit maakt het moeilijker om weer op het podium te finishen,” laat Max aan F1.com weten. “Tijdens de race moet je uit de problemen blijven en hopen dat de motor er niet mee op houdt! Misschien dat het weer ons kan helpen. Regen is zeer welkom voor ons, sorry fans op de tribune, maar regen kan onze dag heel mooi maken.”

Viaplay
x
Max Verstappen geeft waarschuwing af: "Zal zijn tol eisen"