© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen hoopt op regenrace in Oostenrijk

07 jul. 2017 11:50 Ruud Dimmers 0 reacties
De weersvoorspellingen voor dit weekend zijn onstuimig in het Oostenrijkse Spielberg. Op zondag worden er onweersbuien verwacht met de nodige neerslag, wat voor een verrassende race kan zorgen. Max Verstappen hoopt dat er zondag een natte GP van Oostenrijk is

Verstappen: ‘Regen is erg welkom voor ons’

Voor de geplaagde Nederlander is het eerste doel om de finish te halen in Oostenrijk. Na twee uitvalbeurten op rij vanwege technische problemen, is een goed resultaat meer dan welkom.

Op voorhand denkt Verstappen dat het een uitdagend weekend wordt voor Red Bull. De thuisrace op de Red Bull Ring leverde het team in het verleden weinig successen op. Vorig jaar stond Max als eerste Red Bull coureur ooit op het podium met een mooie tweede plaats.

Het is een lastige race voor ons. Vorig jaar domineerde Mercedes de race en nu zijn Mercedes en Ferrari de sterkste teams. Dit maakt het moeilijker om weer op het podium te finishen,” laat Max aan F1.com weten.

“Tijdens de race moet je uit de problemen blijven en hopen dat de motor er niet mee op houdt! Misschien dat het weer ons kan helpen. Regen is zeer welkom voor ons, sorry fans op de tribune, maar regen kan onze dag heel mooi maken.”

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen