© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen hoopvol gestemd voor GP België

19 aug. 2017 12:37 Rik Alkema 0 reacties
Nog een week en dan gaat het Formule 1-circus weer los. De Grand Prix van België vormt dan het decor voor de openingsrace van de laatste seizoenshelft en net als vorig jaar en twee jaar geleden reizen er hordes Nederlanders af naar België om Max in actie te zien. Verstappen kijkt dan ook reikhalzend uit naar de race en hoopt dat de nieuwe updates, in combinatie met de vele fans, hem een goed resultaat opleveren.

Max Verstappen kijkt uit naar Grand Prix van België

Maar voordat het zover is, bezoekt Max eerst nog de Red Bull Zeepkistenrace, die vandaag in Valkenburg wordt gehouden. Verstappen is aanwezig om de zeepkisten te inspecteren, zelf racen doet hij dit jaar maar niet.

"De vorige keer heb ik er blauwe knieën aan over gehouden, dus ik sla nu even over. Maar het is altijd wel leuk om aanwezig te zijn, dus deze keer inspecteer ik de auto's", vertelt Verstappen aan L1.

Zelf doet Verstappen dus niet mee, maar als hij zelf een zeepkist zou moeten bouwen, dan heeft hij wel een goed idee hoe hij dat zou doen.

"Ik zou het simpel houden. Gewoon een kart, met misschien wat andere banden erop, maar verder niet te veel veranderen."

Op de vraag of Renault nog wat kan leren van de zeepkisten race, antwoordt Verstappen lachend: "Daar laat ik me niet over uit!".

In de zomerstop van drie weken heeft Max kunnen genieten van zijn vakantie, maar zijn team heeft allerminst stilgezeten.

"De fabriek is twee weken dicht geweest, maar de mensen die er werken blijven gewoon doorgaan. Er zitten elke race nieuwe onderdelen op de auto, dus ook in België."

Door de nieuwe onderdelen, in combinatie met de hordes Nederlanders die hem komen aanmoedigen, hoopt Verstappen dat hij een goed resultaat kan behalen.

"Ik doe altijd m'n best, dus we zien wel waar het schip gaat stranden. Tot nu toe is het seizoen niet wat we er van verwacht hadden, dus hopelijk gaat het op Spa beter. We brengen wat updates mee en in combinatie met alle support van de Nederlandse fans hoop ik dat het positief uitpakt", kijkt Verstappen hoopvol vooruit.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen