Max Verstappen: 'Ik ben geen tweede Ayrton Senna'

25 jan. 2018 21:25 Wanda Bisschop 0 reacties
Al vanaf zijn intrede in de Formule 1 zijn alle ogen gericht op Max Verstappen. De jonge Nederlander schittert tot nu toe in elk seizoen en wordt dan ook regelmatig vergeleken met andere helden uit de Formule 1.

Max Verstappen wil niet vergeleken worden met andere F1 helden

Sommigen zien Max Verstappen als de nieuwe Michael Schumacher die in staat moet zijn om het record van de Duitser te evenaren of te verbeteren. 

Anderen vinden hem juist een tweede Ayrton Senna. Vooral in Brazilië kan onze landgenoot weinig fout doen na zijn briljante optreden in de regen tijdens de GP van Brazilië in 2016. Verstappen reed een ijzersterke race en werd uiteindelijk derde na een knappe inhaalrace.

Sindsdien zijn ze in Brazilië helemaal lyrisch van hem. Toch vindt Verstappen dit zelf totaal niet belangrijk en reageert er tijdens het exclusieve interview met Ziggo Sport vrij laconiek op.

"Ik hou er niet zo van om vergeleken te worden. Natuurlijk betekent het wel dat je in de ogen van de fans iets goeds doet maar ik focus me vooral op mijzelf."

"Het slaat ook zo weer om. Het ene moment zijn ze ontzettend lyrisch over je prestaties en het volgende moment enorm kritisch en kun je zomaar de schlemiel zijn."


Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen