Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen: 'Ik heb geen oppas nodig'

Max Verstappen krijgt in Frankrijk weer gezelschap van zijn manager Raymond Vermeulen, nadat hij in Canada op zichzelf aangewezen was. De Nederlander heeft naar eigen zeggen echter niemand nodig om zijn handje vast te houden.

Er was flink wat te doen om het feit dat vader Jos Verstappen en manager Raymond Vermeulen in Canada niet aanwezig waren. Dat was echter volgens een plan dat voorafgaand aan het seizoen al was opgesteld en dus was er niet aan de hand. Nu is Raymond Vermeulen er in Frankrijk wel weer bij, maar dat neemt niet weg dat Max Verstappen prima alleen af kan reizen naar de Grand Prixs om daar zijn werk te doen: "Ik heb geen oppas nodig om mijn handje vast te houden" , zo laat Verstappen op Paul Ricard optekenen.

"Bovendien houd ik bij afwezigheid van mijn vader en mijn manager meer tijd over om met mijn engineers te praten. Maar heel veel verschil maakt het voor mij allemaal niet." De suggestie dat hij in Canada beter presteerde, juist omdat hij zijn entourage niet bij zich had, wijst Verstappen van de hand: "Zij waren er ook bij toen ik overwinningen pakte."

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'