© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen: 'Ik kijk er naar uit om tot het uiterste te gaan in Engeland'

12 jul. 2017 09:00 Rik Alkema 0 reacties
Na een slechte reeks aan wedstrijden hoopt Max Verstappen zich eindelijk weer eens vooraan te kunnen melden tijdens de Grand Prix van Engeland. Op het prachtige circuit van Silverstone wil de Nederlander zich weer laten gelden.

Max Verstappen hoopt zichzelf te kunnen testen

In Canada duurde de wedstrijd van Max Verstappen niet lang door een kapotte accu, terwijl in Azerbeidzjan zijn Renault-motor er mee ophield. De gifbeker was in Oostenrijk nog niet leeg voor Verstappen. Een kapotte koppeling in combinatie met 'torpedo' Kvyat zorgde ervoor dat de 'thuis' wedstrijd van Verstappen slechts een paar honderd meter duurde. 

Gelukkig mag de Nederlander al snel op herhaling. Komend weekend staat de Grand Prix van Engeland op het programma, op het authentieke circuit van Silverstone. Het circuit is één van de favorieten van Verstappen, die erg uitkijkt naar de race op de voormalige militaire vliegbasis. "

"Gelukkig gaan we vanuit Oostenrijk direct door naar Engeland en hopelijk kan ik weer een goed resultaat neerzetten. Met de nieuwe reglementen en de nieuwe wagens wordt het fysiek een stuk zwaarder. Ik kijk er erg naar uit om mezelf uit te testen", blikt Verstappen vooruit op de GP van Engeland.

Verstappen kijkt vooral uit naar de bochtencombinatie Becketts and Maggotts en de bocht Copse, omdat de wagens en de coureurs hier dit jaar tot het uiterste zullen worden gedreven. 

"Met de nieuwe wagens zal Becketts and Maggots er echt uitspringen. Ook vol gas door Copse zal heel gaaf worden. Het is een uniek circuit, ik kijk er altijd naar uit om over Silverstone te rijden", besluit Verstappen.

Aanstaande vrijdag om 11:00 uur Nederlandse tijd begint Verstappen aan de eerste vrije training in Engeland. Zondag om 14:00 uur Nederlandse tijd mag de Nederlander opnieuw een poging doen om de race uit te rijden, dan gaat de GP van Engeland van start.

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen