Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen in persconferentie GP Mexico

Niet geheel onverwacht is Max Verstappen uitgekozen door de FIA om voorafgaand aan de GP van Mexico zijn opwachting te maken tijdens de gebruikelijke persconferentie. De Nederlander zal ongetwijfeld de show stelen, met de controverse van afgelopen weekend nog vers in het geheugen.

Tijdens de persconferentie zal Max Verstappen worden bijgestaan door Sergio Perez (Force India) en Pascal Wehrlein (Sauber). Voor Perez is het ook een speciale wedstrijd, aangezien het zijn 'thuis-Grand Prix' is. De tweede groep van drie rijders, die later aan de beurt komen, bestaat uit Valtteri Bottas (Mercedes), Pierre Gasly (Toro Rosso) en Sebastian Vettel (Ferrari). Ook voor Gasly zullen er genoeg vragen klaarliggen. De Fransman gaf vorige week zijn stoeltje aan Brendon Hartley om te racen in de Super Formula, maar die wedstrijden werden door een tyfoon geschrapt. Hierdoor liep hij de titel én de GP van Amerika mis.

Voor Max Verstappen zal de persconferentie ongetwijfeld in het teken staan van afgelopen weekend, toen hij zijn podiumplaats kwijtraakte na een dubieuze straf. De storm aan kritiek op de wedstrijdleiding en op de FIA-reglementen is nog altijd niet verstomd en dus zal alle aandacht waarschijnlijk naar de Nederlander gaan. De persconferentie begint vanavond om 18:00 uur Nederlandse tijd.

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'