Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen is een race God in Brazilië

Max Verstappen is volgens Tom Coronel een 'race God' in Brazilië. Met zijn prachtige inhaalrace veroverde de Nederlander vorig seizoen de harten van het publiek. Na afloop van de race werd Max toegezongen op identieke wijze als Ayrton Senna in het verleden.

De Grand Prix van Brazilië zou zomaar weer een nieuwe overwinning voor Max Verstappen op kunnen leveren verwacht Coronel. " Max zit in een positieve flow en dat maakt hem nog sterker. Na al zijn tegenslagen zag je de boosheid naar boven komen, maar je ziet dat hij zijn kracht nooit is verloren. Andere zouden murw geslagen zijn, maar Max niet." " Ik denk dat hij er in de komende races nog een schepje bovenop kan doen. Dat hij met nog meer risico voor de winst durft te gaan", laat Coronel aan het AD weten.

Voorheen riep iedereen altijd om een regenrace, maar de drie overwinningen van Verstappen werden allemaal behaald op een droge baan. " Regen of droog, dat maakt niets uit. De afgelopen race in Mexico was het gewoon droog. Het degraderen van de concurrentie met inhaalactie buitenom en binnendoor zal je niet zien op een droge baan." " Wat Verstappen vorig jaar deed in Brazilië... ze zien hem daar nu als een racende God. Hij kreeg het publiek op de banken en ook wij hebben het er nog altijd over."

Viaplay
x
Tv-rechten 'Formule 1 nog jarenlang te zien bij Viaplay'