Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

'Max Verstappen is uit hetzelfde hout gesneden als Senna'

Max Verstappen is volgens Gerhard Berger de Ayrton Senna van deze tijd. De jonge Nederlander maakte de afgelopen jaren grote indruk en wordt volgens velen de ster van de toekomst. In de jaren 90 was Berger de teamgenoot van Ayrton Senna.

Berger kende een mooie carrière, maar kon nooit meedoen in het wereldtitelgevecht. In zijn tijd waren mannen als Senna, Prost, Mansell en Schumacher de grote sterren. De Oostenrijker kwam onder andere uit voor McLaren, Ferrari en Benetton. " In mijn tijd was Senna met afstand de beste coureur. Misschien is hij wel de beste coureur aller tijden. En nu? Max Verstappen, hij heeft me verbaasd met zijn inhaalacties en sterke openingsronden. Veel andere coureurs beschadigen dan hun voorvleugel, maar Max niet. Hij is uit hetzelfde hout gesneden als Senna."

Berger

'Verstappen is uit hetzelfde hout gesneden als Senna'

Berger laat weten dat echt goede talenten altijd hun kans krijgen in de Formule 1. Op de stelling dat je alleen in de Formule 1 kan komen als je grote teams als Ferrari, Mercedes en Red Bull achter je hebt, of een rijke vader zoals Stroll reageert hij dan ook glashelder. " Of als je gewoon een mega talent bent zoals Max Verstappen."

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi