© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen is zelfs voor 100 miljoen niet te koop

11 jul. 2017 20:06 Wanda Bisschop 0 reacties
Max Verstappen is bezig aan een ijzersterk seizoen maar zijn geduld wordt behoorlijk op de proef gesteld. Vijf uitvalbeurten in de laatste zeven races terwijl zijn teamgenoot vijf keer op rij op het podium stond. Verstappen is dan ook bepaald niet tevreden. Weggaan bij Red Bull is echter geen optie.

Red Bull Racing jaagt concurrentie de stuipen op het lijf

Ten eerste heeft Max Verstappen nog een langlopende verbintenis met de Oostenrijkse renstal. Zijn contract bevat geen prestatieclausule waardoor een tussentijdse breuk vrijwel onmogelijk is.

Ten tweede heeft het Red Bull kamp al meerdere malen verteld dat het niet meewerkt aan een vertrek van de jonge Nederlander. Het doel is duidelijk; Red Bull wil niks liever dan dat Verstappen de jongste Formule 1 kampioen ooit wordt.

Volgens eigen zeggen heeft Verstappen geen voorcontract getekend met Ferrari. Ook vader Verstappen liet weten dat zijn zoon in 2018 gewoon voor Red Bull rijdt.

Dat het Red Bull Racing menens is, blijkt wel uit het interview met teamadviseur Helmut Marko. De Oostenrijker wordt ook wel gezien als de grote ontdekker van Verstappen en gaf in gesprek met Bild een duidelijk signaal af aan de concurrentie.

"Max Verstappen heeft een langlopend contract met Red Bull en rijdt ook de komende jaren voor ons. Wij laten Max echt niet gaan. Sterker nog, Max is zelfs voor 100 miljoen euro niet te koop!"


De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen