Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen is zelfs voor 100 miljoen niet te koop

Max Verstappen is bezig aan een ijzersterk seizoen maar zijn geduld wordt behoorlijk op de proef gesteld. Vijf uitvalbeurten in de laatste zeven races terwijl zijn teamgenoot vijf keer op rij op het podium stond. Verstappen is dan ook bepaald niet tevreden. Weggaan bij Red Bull is echter geen optie.

Ten eerste heeft Max Verstappen nog een langlopende verbintenis met de Oostenrijkse renstal. Zijn contract bevat geen prestatieclausule waardoor een tussentijdse breuk vrijwel onmogelijk is. Ten tweede heeft het Red Bull kamp al meerdere malen verteld dat het niet meewerkt aan een vertrek van de jonge Nederlander. Het doel is duidelijk; Red Bull wil niks liever dan dat Verstappen de jongste Formule 1 kampioen ooit wordt.

Volgens eigen zeggen heeft Verstappen geen voorcontract getekend met Ferrari. Ook vader Verstappen liet weten dat zijn zoon in 2018 gewoon voor Red Bull rijdt. Dat het Red Bull Racing menens is, blijkt wel uit het interview met teamadviseur Helmut Marko. De Oostenrijker wordt ook wel gezien als de grote ontdekker van Verstappen en gaf in gesprek met Bild een duidelijk signaal af aan de concurrentie. "Max Verstappen heeft een langlopend contract met Red Bull en rijdt ook de komende jaren voor ons. Wij laten Max echt niet gaan. Sterker nog, Max is zelfs voor 100 miljoen euro niet te koop!"

Viaplay
x
Breaking Aston Martin in protest tegen uitslag kwalificatie