© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen: 'Jumbo Racedagen een hoogtepunt van het jaar'

21 mei 2018 15:30 Jan van der Burgt 0 reacties
Voor Max Verstappen vormen de Jumbo Racedagen op Zandvoort één van de hoogtepunten van het jaar. Ondanks het gebrek aan een F1-race op Nederlandse bodem laat Verstappen de Nederlanders genieten van F1-spektakel.

'Geweldig hoe het het publiek ook op Ricciardo reageert'

En Max Verstappen geniet op zijn beurt even hard van alles mee. Op zijn website Verstapppen.nl noemt hij de Jumbo Racedagen 'één van de hoogtepunten van het jaar':

"Het is een mooi evenement. Het is heel bijzonder dat Jumbo als mijn persoonlijke sponsor samen met Red Bull zoiets moois kan neerzetten."

Wat dan het allerleukste is aan het pinksterweekend?

"Het rijden natuurlijk. Als het publiek een V8-motor voorbij ziet komen, is dat altijd bijzonder. Natuurlijk rijden we er normaal niet meer mee."

Vandaag verzorgt Verstappen in zijn eentje de demo's van Red Bull, maar gisteren werd hij geflankeerd door Daniel Ricciardo en David Coulthard. Dat was een leuke verandering voor de Nederlander.

"Wij hebben altijd wel lol met elkaar, ook hier. Het was ook geweldig om te zien dat de fans zo enthousiast reageren. Dat is niet anders een demo-geef in Australië, want daar wordt ik dan ook hartelijk ontvangen, maar het is wel mooi om te zien."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen