© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen kijkt uit naar Monaco: 'Kans op een uitstekend resultaat'

18 mei 2018 14:15 Ruud Dimmers 0 reacties
Max Verstappen kijkt uit naar de Grand Prix van Monaco. Een halve thuisrace voor de Nederlander die een appartement in Monaco heeft. Na zijn podiumplaats in Spanje wil Max hier een vervolg aan geven.

'Het voelt goed om terug te zijn op het podium'

De derde plaats van Max Verstappen bij de GP van Spanje voelde als een bevrijding voor hem. Een periode vol met pech en controverse werd afgesloten met champagne en dat smaakt naar meer. In de smalle straten van Monaco is Red Bull de favoriet.

"Het was geweldig om terug te zijn op het podium in Barcelona. Onze auto was erg goed in de laatste sector met veel langzame bochten, en dat is wat we in Monaco ook nodig hebben. Ik had een erg goede test op Barcelona deze week en hoop op een uitstekend weekend in Monaco."

"Belangrijk is dat we een goede set-up vinden. Monaco heeft geen lange rechte stukken en het circuit moet ons goed liggen. Het is tevens bijzonder om tijdens het raceweekend in je eigen appartement te slapen. Het wordt een speciale en drukke week. Het circuit is erg uitdagend, maar ik zal er nog meer van genieten wetende dat we hier een goed resultaat kunnen scoren."

Tot dusver heeft Max Verstappen een haat-liefdeverhouding met de smalle straten van Monaco. In 2015 en 2016 eindige zijn race in de vangrails. Vorig jaar behaalde de Red Bull-coureur een vijfde positie. 

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen