Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

'Max Verstappen klaar voor de wereldtitel'

Max Verstappen is klaar voor zijn eerste wereldtitel in de Formule 1. Dat denkt voormalig wereldkampioen Nigel Mansell. De Brit ziet zijn landgenoot Lewis Hamilton als grootste kanshebber.

Nigel Mansell behaalde in 1992 zijn eerste en enige wereldtitel in de Formule 1. In dienst van Williams was hij dat jaar oppermachtig. Voor het komende Formule 1 seizoen ziet de Brit zijn landgenoot Lewis Hamilton als grootste kanshebber, maar Max Verstappen is volgens hem ook klaar voor het echte werk. " Lewis zijn kracht is het team van Mercedes. De sterkte en breedte van het team is uniek in de Formule 1." " Laten we hopen dat meer teams mee kunnen strijden, maar voor mij is Lewis de favoriet voor de titel", laat Mansell aan Sky Sports News weten.

De concurrentie voor Hamilton moet van Sebastian Vettel en Max Verstappen komen. De Duitser moet daarbij leren van zijn fouten van 2017. " Ik hoop dat Vettel zijn uitdagingen van 2017 achter zich heeft gelaten. Dan kunnen we een fantastisch jaar tegemoet zien." " Red Bull moet ze uitdagen. Daniel Ricciardo is een wonderbaarlijke coureur en Max Verstappen is klaar voor een poging om zijn eerste wereldtitel te winnen."

Viaplay
x
Hulkenberg 'Op weg naar nieuw F1-team'