© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen maakt eigen TAG Heuer-horloge

14 jul. 2018 11:30 Jan van der Burgt 2 reacties
Na enkele weken van alleen maar racen, heeft Max Verstappen eindelijk een keer tijd om wat andere dingen te doen. Zo gaf hij het startsignaal voor de productie van zijn eigen lijn van TAG-Heuer horloges.

Horlogemerk en naamgever van Red Bull's Renault-motor TAG Heuer produceert in samenwerking met Max Verstappen een 'special edition' horloge. Na een lang proces waarbij Verstappen onder andere het ontwerp voor zijn rekening nam, gaf hij op het hoofdkantoor in het Zwitserse Chaux-de-Fonds het startsignaal voor de productie van niet meer dan 1300 exemplaren.

Verstappen is tevreden met het eindresultaat: "Ik had vrij duidelijke ideeën over hoe het klokje eruit moest gaan zien. Ik wilde een model dat ik zowel in mijn vrije tijd als in raceweekenden kon dragen", zo laat Verstappen op zijn eigen website weten.

"Het eindresultaat is precies wat ik ervan had gehoopt, maar ik ben benieuwd wat de fans ervan vinden als het wordt uitgebracht." Het door Max Verstappen ontworpen horloge ligt vanaf november in de winkels.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen