Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen met beide Ferrari coureurs aanwezig bij persconferentie Maleisië

Krijgen we eindelijk eens wat vuurwerk tijdens de FIA persconferentie voorafgaand aan een race? De drie kemphanen van de GP van Singapore zijn aanwezig.

Max Verstappen neemt aan tafel plaats met Sebastian Vettel en Kimi Raikkonen. Het drietal crashte nog voor de eerste bocht tijdens de GP van Singapore. De race voor alle drie de coureurs zat erop en naderhand werd er nog lang gesproken over de schuldvraag. Uiteindelijk werd Vettel als schuldige aangewezen. In de tweede groep komen debutant Pierre Gasly, Carlos Sainz en Marcus Ericsson aan het woord. De persconferentie begint om 15:00 lokale tijd, wat gelijk is aan 09:00 Nederlandse tijd.

Op vrijdag is het de beurt aan de teambazen. Christian Horner (Red Bull), Otmar Szafnauer (Force India), Frederic Vasseur (Sauber), Mario Isola (Pirelli), Günther Steiner (Haas F1 Team) en Toto Wolff (Mercedes) komen aan het woord. Die persconferentie is na afloop van de vrije trainingen om 17:00 lokale tijd en 11:00 Nederlandse tijd. Vanzelfsprekend lees je op Racingnews365 het laatste nieuws over Max Verstappen en de GP van Maleisië.

Viaplay
x
Tv-rechten 'Formule 1 nog jarenlang te zien bij Viaplay'