Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

'Max Verstappen moet gewoon geduld hebben'

Na twee seizoenen waarin Max Verstappen schitterde in de Formule 1 wil het dit seizoen nog niet zo lukken met de jonge Red Bull coureur. Grotendeels komt dit door pech maar ook zijn RB13 komt helaas te kort ten opzichte van de concurrentie. Toch is het gewoon een kwestie van geduld hebben!

Althans dat is de mening van voormalig Formule 1 coureur John Watson. De inmiddels 71-jarige Brit volgt de koningsklasse van de autosport nog op de voet. Zelf scoorde hij tijdens zijn actieve loopbaan vijf overwinningen maar behaalde hij geen enkele titel. Volgens Watson is dit zeker wel voor onze landgenoot weggelegd. In gesprek met het blad Autovisie geeft hij aan erg gecharmeerd te zijn van de jonge Nederlander. "Max is echt fenomenaal en als hij in de juiste auto zit, wordt hij absoluut wereldkampioen."

Wel vindt John Watson dat Verstappen moet oppassen dat zijn frustraties niet de overhand krijgen. De Nederlander kan dit seizoen niet strijden voor de wereldtitel en moet daardoor vaak genoegen nemen met de positie van 'best of the rest'. "Ik hoop dat de mensen om hem heen Max in de juiste richting helpen. Wat dat betreft is het niet verkeerd, als hij een vleugje van de Vettel benadering overneemt. Max Verstappen is momenteel erg gefrustreerd en dat helpt hem natuurlijk niet vooruit." "Hij moet gewoon geduld hebben want ik weet zeker dat zijn tijd nog wel komt."

Viaplay
x
FIA CEO FIA legt functie neer