© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

'Max Verstappen moet naar de toekomst kijken'

07 sep. 2017 11:12 Ruud Dimmers 0 reacties
Het F1-seizoen 2017 is niet het jaar van Max Verstappen. De Nederlander wordt achtervolgt door pech en daar waar vorig jaar iedere actie lukte, eindigt het nu met regelmaat in tranen. Teamgenoot Ricciardo heeft wel wat advies voor Verstappen.

Ricciardo: 'Verstappen moet naar de langere termijn kijken'

Ricciardo staat in het WK een straatlengte voor op Verstappen, maar de Australiër weet dat dit komt door de vele uitvalbeurten van Max. In het onderlinge kwalificatieduel is de stand inmiddels 9-4 in het voordeel van Verstappen.

"Max rijdt erg goed. Hij heeft zelf geen invloed op de technische problemen die hij dit seizoen kent. Het is voor Max zaak om naar de lange termijn te kijken. Hij is een van de jongste coureurs en kan nog makkelijk vijftien jaar meedraaien."

Geduld lijkt het toverwoord te zijn voor Verstappen dit seizoen. Volgens Ricciardo moet de Nederlander zichzelf niet laten frustreren door zijn pechreeks.

"Max heeft erg veel talent en iedereen is ervan overtuigd dat hij nog prachtige dingen gaat bereiken in zijn loopbaan. Dat moet hij in gedachte houden om de tegenslagen van dit moment te overwinnen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen