Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

'Max Verstappen moet naar de toekomst kijken'

Het F1-seizoen 2017 is niet het jaar van Max Verstappen. De Nederlander wordt achtervolgt door pech en daar waar vorig jaar iedere actie lukte, eindigt het nu met regelmaat in tranen. Teamgenoot Ricciardo heeft wel wat advies voor Verstappen.

Ricciardo staat in het WK een straatlengte voor op Verstappen, maar de Australiër weet dat dit komt door de vele uitvalbeurten van Max. In het onderlinge kwalificatieduel is de stand inmiddels 9-4 in het voordeel van Verstappen. " Max rijdt erg goed. Hij heeft zelf geen invloed op de technische problemen die hij dit seizoen kent. Het is voor Max zaak om naar de lange termijn te kijken. Hij is een van de jongste coureurs en kan nog makkelijk vijftien jaar meedraaien."

Geduld lijkt het toverwoord te zijn voor Verstappen dit seizoen. Volgens Ricciardo moet de Nederlander zichzelf niet laten frustreren door zijn pechreeks. " Max heeft erg veel talent en iedereen is ervan overtuigd dat hij nog prachtige dingen gaat bereiken in zijn loopbaan. Dat moet hij in gedachte houden om de tegenslagen van dit moment te overwinnen."

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden