© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen: "Na Monaco kwam de ommekeer"

13 okt. 2018 16:30 Wanda Bisschop 1 reacties
Het seizoen van Max Verstappen kende een matige openingsfase waarin de Nederlander regelmatig betrokken was bij een incident maar Verstappen herpakte zich en rijdt inmiddels een ijzersterk seizoen. Volgens eigen zeggen kwam de ommekeer na de GP van Monaco waarin Verstappen dankzij een crash in de vrije training de kwalificatie misliep en daardoor een mogelijke kans op een zege.

"Het begin van het seizoen was niet echt wat ik ervan had verwacht maar na Monaco is het verder goed verlopen," aldus een openhartige Verstappen in een exclusief interview met zijn eigen site.

Vorig jaar won Verstappen twee races terwijl de teller tot nu toe slechts op één overwinning staat. Ook Verstappen erkent dat dit een kleine tegenvaller is.

"Eigenlijk hadden dat er inderdaad drie moeten zijn maar ik heb me in ieder geval goed hersteld en ben ook erg blij met de auto. Ook dat is natuurlijk belangrijk."

Vooral aan het begin van het seizoen kreeg de 21-jarige Red Bull coureur bakken vol kritiek over zich heen. Toch heeft hij geen moment getwijfeld aan zijn eigen kwaliteiten.

"Natuurlijk had ik niet verwacht dat we zo zouden beginnen maar ik heb altijd verwacht dat we terug zouden komen en gewoon datgene zouden doen wat we ook in 2017 hebben gedaan. Dat is constant zijn, snel zijn en podiums pakken. Dat is na Monaco ook zo gebeurd. Ik heb ook niet geluisterd naar wat andere mensen steeds riepen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen