Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen ontkent dat hij contract met Ferrari heeft getekend

De Spaanse krant Marca pakte vandaag groots uit met het verhaal dat Max Verstappen onderweg is naar Ferrari. De Nederlander ontkende in Oostenrijk dat er sprake is van een breuk met Red Bull.

In de week waarin Carlos Sainz liet weten dat hij volgend jaar voor Red Bull wil rijden, volgde het gerucht dat Max Verstappen onderweg zou zijn naar Ferrari. Het Spaanse Marca berichtte daar vandaag over en zou een bron vanuit Ferrari hebben geraadpleegd. Ondanks dat Helmut Marko en teambaas Christian Horner keer op keer herhalen dat Max Verstappen en Daniel Ricciardo in 2018 voor Red Bull Racing rijden blijven de geruchten aanhouden. Het is een publiek geheim dat de Nederlander een winnende auto wil hebben en kan rekenen op grote interesse van Ferrari en Mercedes.

Carlos Sainz liet gisteren weten dat hij gaat voor een stoeltje bij Red Bull Racing in 2018: " Mijn doel is om met Red Bull volgend jaar voor de zeges en podiumplaatsen te strijden." Vandaag werd Sainz op zijn vingers getikt door een geïrriteerde Horner die niet blij was met de uitlatingen van de Toro Rosso coureur. Marca legt dan ook een verband tussen hun eigen bron die vertelt dat Verstappen volgend jaar bij Ferrari rijdt en de uitlatingen van Sainz. Max Verstappen ontkende zo juist in Oostenrijk dat er sprake is van een overstap. " Ik heb een contract met Red Bull en rij in 2018 gewoon hier." Ondanks de ontkenning van de Nederlander verwachten we dat er de komende weken nog veel te doen is omtrent de toekomst van Max. Zeker als de resultaten van Red Bull niet snel verbeteren.

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden