Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen op het Circuit Zandvoort

In het Formule 1-seizoen van 2021 zal Max Verstappen voor de eerste keer in zijn loopbaan deelnemen aan de Grand Prix van Nederland, die wordt gehouden op het Circuit Zandvoort. De coureur van Red Bull Racing bezoekt het circuit vrijwel elk jaar, maar racete er nog maar één keer.

Max Verstappen Zandvoort © RacingNews365

Jumbo Racedagen
Sinds zijn entree in de Formule 1 is Max Verstappen een van de populairste coureurs van het veld. De Nederlandse rijder kan met name in zijn thuisland rekenen op veel aandacht van fans en media. Om zijn successen in de Formule 1 te vieren organiseert supermarktketen Jumbo, een van de persoonlijke sponsoren van Verstappen, tot 2020 elk jaar de drukbezochte Jumbo Racedagen op het Circuit Zandvoort. Verstappen demonstreert tijdens die Racedagen een oude wagen van Red Bull Racing.

Racen op Zandvoort
Max Verstappen heeft in zijn autosportloopbaan nog niet bijzonder veel geracet op het Circuit Zandvoort. De Nederlander verscheen precies één keer aan de start op het duinencircuit, dat was tijdens het Masters of Formula 3-weekend in 2014. Verstappen was bijzonder dominant in de Formule 3 – hij noteerde de snelste kwalificatietijd en reed in 25 racerondjes tien seconden los van zijn concurrenten, om de race uiteindelijk te winnen.

Concurrenten

Naast Verstappen waren er nog meer huidig Formule 1-coureurs succesvol geweest op het circuit. Concurrenten Lando Norris, Valtteri Bottas, Sebastian Vettel en Lewis Hamilton hebben twee Zandvoortse autosportzeges op hun conto.

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!
Viaplay
x
Tv-rechten 'Formule 1 nog jarenlang te zien bij Viaplay'