Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen over alles buiten de Formule 1

Max Verstappen heeft de interesse voor de Formule 1 in Nederland in razend tempo aangewakkerd. Iedereen kent de naam Max Verstappen inmiddels en hij behoeft nergens meer een introductie. Toch houdt hij zich over zijn privé leven vaak op de vlakte. In Abu Dhabi sprak hij echter openhartig over alles buiten de Formule 1.

In gesprek met GPUpdate.net geeft Verstappen antwoordt op een vragenvuur van de website. Zo blijken Max Verstappen en Daniel Ricciardo een zwak voor elkaar te hebben. Op de vraag welke coureur ze mee willen nemen naar een onbewoond eiland noemde ze elkaar, zonder het van elkaar te weten. "Het is ongelooflijk! Het begint op een romance te lijken" , zegt Verstappen dan ook gekscherend. Op de vraag welk circuit hij het liefst zou willen toevoegen aan de kalender antwoordt Max niet het circuit van Zandvoort, maar: "Het circuit in Turkije wil ik graag eens uitproberen." Als hij de keuze tussen Zandvoort en Assen moet maken, is hij duidelijk: "Zandvoort. Dat circuit vind ik uitdagender dan Assen."

De grootste fout in zijn carrière noemt Verstappen een crash in de pitsstraat. "Het was één van mijn eerste weekenden in de autosport, tijdens de Florida Winter Series in 2014. Ik crashte in de pitsstraat, dat was mijn grootste fout ooit." Daarentegen vindt Verstappen zijn beslissing om te gaan karten logischerwijs zijn beste keuze ooit. De vreemdste vraag die Verstappen ooit kreeg was of hij het paspoort van een fan wilde signeren. "Het was op de pagina waar ze normaal gesproken een stempel zetten. Ik weet niet eens of dat wel mag!", lacht Verstappen.

Viaplay
x
Hulkenberg 'Op weg naar nieuw F1-team'