© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen over falen Red Bull: 'Had geen benzine meer'

25 aug. 2018 16:24 Ruud Dimmers 0 reacties
Red Bull zakte voor de tweede keer op rij door het ijs in een natte kwalificatie. Max Verstappen was snel onderweg, maar eindigde de sessie slechts als zevende. Teamgenoot Ricciardo pakte de achtste positie.

"Ik had geen benzine meer, vandaar dat ik naar binnen moest. We stellen de auto af op droog weer, met heel weinig vleugel. Daardoor verwachtte ik ook geen wonderen in de regen, maar het ging best okay", laat Verstappen aan Ziggo Sport weten.

"Ik had de motor ingesteld voor een snelle ronde. Tijdens mijn tweede ronde, toen ik mijn tijd verbeterde, had ik op het laatste rechte stuk ook geen energie meer en verloor ik daar toch nog wat tijd. Jammer genoeg werd aan het einde van de kwalificatie weer droog."

De teleurgestelde Verstappen moet zich morgen vanaf de zevende positie naar voren knokken. Daar liggen nog wel kansen om enkele posities goed te maken. "Het is natuurlijk niet wat je wil en we moeten proberen om er het beste van te maken. Er staan twee Force India's en een Haas voor ons en die moeten we normaal gesproken voorbij zien te komen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen