Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meerā€¦
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen racet vandaag op Circuit Zandvoort

Max Verstappen komt vandaag namens Team Redline in actie op het virtuele Circuit Zandvoort. Hij doet mee aan de eerste Porsche Esports Supercup-race.

De eerste ronde van het Porsche Esports Supercup-kampioenschap wordt verreden op Circuit Zandvoort, daar waar de Porsche Supercup samen met de Formule 1 dit weekend neer had moeten strijken. Max Verstappen is van de partij en komt zoals altijd uit voor Team Redline. Het is niet de eerste keer dat Verstappen in actie komt op het Nederlandse duinencircuit. In het echt gaf hij verschillende spectaculaire demo's, onder andere tijdens de Jumbo Racedagen en in 2014 won hij er natuurlijk de Masters of Formula 3. Het online racespektakel is live te volgen op onze website vanaf de klok van 13:30 uur. Update: De races van Max Verstappen zijn verplaatst. De eerste begint om 16:15.

1256523575781023749

Still fancy some race action at Circuit Zandvoort today? šŸ˜ @Max33Verstappen will join The @Porsche @TAGHeuer Esports Supercup season which starts today at Circuit Zandvoort šŸ‡³šŸ‡± #Porsche #911GT3Cup @iRacing pic.twitter.com/Ux0tiazhGv ā€” Dutch Grand Prix (@f1_dutchgp) May 2, 2020

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"