© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen reist met veel vragen af naar Frankrijk

16 jun. 2018 10:01 Ruud Dimmers 0 reacties
Volgend weekend staat de Grand Prix van Frankrijk op het programma. Het circuit van Paul Ricard keert na tientallen jaren terug op de F1-kalender.

Paul Ricard grote onbekende voor Verstappen

Max Verstappen kwam in zijn carrière nog niet eerder in actie tijdens een race op Paul Ricard. Voor de Red Bull-coureur is het dan ook nog onduidelijk wat hij kan verwachten.

"Ik heb er nog nooit geracet en het is een nieuw circuit voor mij. Voor Pirelli heb ik er een regentest gedaan, maar daarbij gebruikten we maar een klein deel van het circuit."

"Nieuwe circuits vormen altijd een uitdaging en ik kijk er naar uit. Ik denk dat veel coureurs hier nog nooit gereden hebben, op enkele jongere rijders na die er in andere raceklassen reden."

Aan voorspellingen waagt Max Verstappen zich dan ook niet. Het lange rechte stuk is in het nadeel van Red Bull, maar de Nederlander hoopt dat de RB14 het tijdverlies kan compenseren in de bochten.

"Ik vind het goed dat we weer een Franse Grand Prix hebben, omdat er veel fans zijn. Het is een power circuit met lange rechte stukken, maar er zijn ook bochten waarin wij het verschil kunnen maken."

"Het is nu nog wat onduidelijk waar we staan, dat zien we pas als we daar zijn."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen