© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen: 'Renault moet zaken op orde krijgen'

23 jul. 2018 11:40 Wanda Bisschop 0 reacties
Max Verstappen kwam ook tijdens de Grote Prijs van Duitsland motorvermogen tekort om zich te kunnen mengen in de strijd om de zege. Voor teamgenoot Ricciardo waren de druiven nog zuurder, hij viel uit met een motorprobleem. Voor Verstappen het signaal dat motorleverancier Renault haar huiswerk beter moet doen.

Verstappen: 'GP Singapore echt mooie kans om te winnen'

"Voor Daniel is het vervelend dat hij opnieuw met een probleem is uitgevallen. Hopelijk krijgt Renault het wel onder de knie want op de cruciale momenten dat wij kunnen winnen, kun je dit soort problemen niet hebben," aldus de Nederlander tegenover De Telegraaf.

Vorig jaar was het Verstappen die regelmatig uitviel met een motorisch probleem, dit seizoen is het zijn teamgenoot die al vier uitvalbeurten achter zijn naam heeft staan. Drie daarvan waren het gevolg van een technisch mankement.

Hoewel Verstappen dit seizoen al meerdere keren heeft geroepen dat Renault tekort schiet, wil hij er niet al teveel woorden meer aan vuil maken en richt hij zich vol goede moed op de race in Hongarije.

"Hongarije ligt ons beter dan Duitsland maar ik denk dat we op papier de beste kansen hebben in Singapore. Of ik mij zorgen maak over de problemen van Renault? Nee, daar denk ik niet meer over na. Als het gebeurt, dan gebeurt het."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen