Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

'Max Verstappen, Ricciardo en Ocon zijn de kampioenen van de toekomst'

Max Verstappen is alweer bezig aan zijn derde jaar in de Formule 1. Misschien zelfs wel zijn beste seizoen tot nu toe. Echter, in punten en podiumplaatsen is dit helaas niet terug te zien. Ondanks dat het nu even tegen zit, blijft iedereen ervan overtuigd dat de tijd van Verstappen nog wel komt.

Verstappen is een gewild coureur en ondanks een doorlopend contract is het maar de vraag of hij dit uitdient bij Red Bull Racing. De Nederlander heeft al laten weten dat hij in 2018 een competitieve auto wil. Zo niet, dan behoort een tussentijdse transfer zeker tot de mogelijkheden. Voormalig Formule 1 coureur David Coulthard hoopt dat het niet zo ver gaat komen. Hij reed zelf in de jaren 2005 tot 2008 voor Red Bull en gaat er dan ook van uit dat zijn vroegere werkgever in staat is om haar zaken weer op orde te krijgen.

"Ik denk dat Red Bull één van de drie of misschien vier teams is die in staat is om een auto te bouwen waar je wereldkampioen mee kunt worden. Ze hebben overduidelijk te maken met de nodige beperkingen en problemen met Renault op dit moment. Ze werken er echter hard aan om dit te verbeteren." "Net als iedereen denk ik ook dat Max Verstappen, samen met Ricciardo en Ocon, een toekomstig wereldkampioen is. Ze moeten echter dan wel beschikken over de juiste auto. Het zou dan ook geweldig zijn als Red Bull weer het niveau van het verleden haalt zoals toen met Vettel. Dan kunnen ze echt strijden met Mercedes en Ferrari."

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"