Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Max Verstappen

Max Verstappen schittert in tweede seizoen Formule 1-Netflix-serie

Op woensdag werd al duidelijk dat het tweede seizoen van de Netflix-serie Drive to Survive uit zal komen op 28 februari, maar nu heeft de producer daar nog een schepje bovenop gedaan door meer details prijs te geven over wat we kunnen verwachten.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

28 februari staat in vele agenda's van Formule 1-fans driedubbel rood omcirkeld. Op die vrijdag komt namelijk het tweede seizoen van de populaire Netflix-Formule 1-serie genaamd Drive to Survive uit. In het eerste seizoen konden we genieten van beelden van acht van de tien Formule 1-teams. Mercedes en Ferrari zagen het op dat moment nog niet zitten om zich bloot te geven.

In seizoen twee, dat bestaat uit tien afleveringen, zal dat anders zijn, zo vertelt producer Paul Martin op Twitter. Alle tien de teams zullen namelijk de revue passeren en ook zal er genoeg aandacht worden besteed aan het bijzondere raceweekend van Mercedes in Duitsland.

Dat weekend vierde het team van Lewis Hamilton en Valtteri Bottas dat het 125 jaar lang aanwezig was in de motorsport, maar tijdens de race ging het he-le-maal mis aan de kant van de Duitse autofabrikant. In tegenstelling tot de geruchten, die claimden dat Mercedes niet zou willen dat de beelden aan de wereld getoond worden, zullen de Silver Arrows gewoon uitgebreid aan bod komen.

Tekst gaat verder onder de foto

			© Mercedes
	© Mercedes

Daarnaast keert een van de grote sterren van het eerste seizoen ook weer terug op het 'witte doek'. Guenther Steiner, teambaas van Haas, werd in het eerste seizoen meer dan eens betrapt op bijzonder taalgebruik, waardoor hij al snel geliefd werd bij menig Drive to Survive-fan. Producer Martin bevestigt dat de Italiaanse teambaas ook in seizoen twee weer voor de camera zal verschijnen.

Verder wordt er ook ingezoomd op het overlijden van Formule 2-coureur in Spa-Francorchamps, dat de gehele racewereld opschudde. Ook leren we in seizoen twee meer over de muzieksmaak van Sebastian Vettel en zien we veel Daniel Ricciardo en Lewis Hamilton. Daarnaast kunnen we ook genieten van vele beelden van Max Verstappen, zo erkent de producer, zonder in te gaan op wat we dan precies mogen verwachten.

Ook de bijzondere prestaties van Carlos Sainz en Pierre Gasly, die afgelopen seizoen beiden hun eerste Formule 1-podium scoorden, passeren natuurlijk de revue en tot slot zijn ook de drie Britse rookies afgelopen kalenderjaar op de voet gevolgd door de Netflix-crew. 28 februari. Save the date.

3 reacties

    Video De revolutionaire, nieuwe ophanging van Verstappen