© Getty Images / Red Bull

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen snelste in natte training: 'Het ging best aardig'

29 sep. 2017 07:49 Rik Alkema 0 reacties
Als het regent voelt Max Verstappen zich als een vis in het water. Dat bleek ook tijdens de eerste vrije training voor de GP van Maleisië, die vanochtend (Nederlandse tijd) werd verreden. Verstappen was de snelste in een ingekorte en natte vrije training.

Max Verstappen de snelste in eerste vrije training

Hij had slechts een uurtje de tijd door de regen, maar kreeg de auto razendsnel goed afgesteld. Na wat kleine aanpassingen reed Verstappen in zijn eerste snelle ronde al 2 seconden sneller dan zijn teamgenoot Daniel Ricciardo. Daarna was het stuivertje wisselen tussen de twee, maar Max Verstappen reed uiteindelijk de snelste tijd.

De Nederlander was dan ook wel tevreden over de eerste vrije training.

"Het ging wel aardig", is Verstappen positief na afloop van de eerste vrije training. "In het begin moesten we de afstelling van de voorvleugel wat aanpassen, maar daarna was de balans redelijk goed."

Ondanks de lastige omstandigheden ging het aardig goed voor Red Bull. Met Verstappen op één en Daniel Ricciardo op twee had het team geen klagen.

"We hebben ondanks de lastige omstandigheden aardig wat ronden kunnen rijden, al was het wel glad", analyseert Verstappen de eerste vrije training.

"De intermediates zijn wat moeilijker op te warmen dit jaar, maar al met al ging het niet slecht", besluit Verstappen positief.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen