Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen spreekt van indrukwekkende comeback Red Bull

Het Formule 1 team van Red Bull Racing is de comeback kid van het seizoen 2017. Max Verstappen is onder de indruk van het werk van zijn team en hoopvol gestemd voor de toekomst.

Max Verstappen is de man in vorm met een zege in Maleisië en een tweede plaats in Japan. Eindelijk beschikt de Nederlander over een snelle en betrouwbare Red Bull en direct betaalt zich dat uit. In het F1-seizoen 2018 moet het allemaal anders gaan bij Red Bull. Het team is eerder begonnen met de ontwikkeling van de RB14, de auto voor 2018. Daarnaast zijn de problemen van deze winter, waaronder windtunnelproblemen, opgelost. " We hebben onze les geleerd en ik ben ervan overtuigd dat het volgend seizoen vanaf race één veel beter zal gaan", liet Max Verstappen een RTL Duitsland weten. Verstappen is blij met de gigantische inhaalrace van Red Bull. Het team komt nog altijd tekort ten opzichte van Mercedes tijdens de kwalificaties, maar heeft tijdens de race het gat gedicht. " Als we kijken hoe ver we achterlagen aan het begin van dit seizoen. Dat was in de eerste races soms wel een minuut. We zijn van een zeer grote achterstand teruggekomen en dat is erg indrukwekkend."

De Nederlander spreekt zelfs van een 'compleet andere' auto ten opzichte van de eerste race in Australië. " Naar mijn mening is het een heel andere auto, zeker als we spreken over de balans. De auto is completer en voorspelbaarder." Met omvangrijke updates in onder andere Spanje, Oostenrijk, Monaco en Singapore wist Red Bull het gat met de concurrentie te dichten. In Amerika wacht een nieuwe kans voor Max Verstappen om het podium te betreden. Mocht Max daarin slagen dan is het voor het eerst in zijn F1-carrière dat hij drie races op rij op het podium finisht.

Viaplay
x
Tv-rechten 'Formule 1 nog jarenlang te zien bij Viaplay'