© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen: 'Teamleden Red Bull leven enorm met ons mee'

22 mei 2018 15:30 Jan van der Burgt 0 reacties
Max Verstappen voelt zich bij alles wat hij doet op het circuit gesteund door zijn meelevende pitcrew. Hun betrokkenheid en passie zorgt voor een enorme boost bij de Nederlander.

Max Verstappen rekent op steun van zijn crew

Dat het seizoen niet top is begonnen voor Max Verstappen en Red Bull mag inmiddels duidelijk zijn. Als team win je samen, maar verlies je ook samen. Max Verstappen is blij dat hij daarbij op de steun kan rekenen van zijn crew.

"Die jongens, ik denk dat er in totaal zon 45 à 50 mensen in de garage voor ons werken, leven stuk voor stuk met ons mee. Zij leven echt voor sport en dat is natuurlijk prachtig om te zien", zo blikt Verstappen vanuit Zandvoort terug op de moeizame seizoenstart. 

"Die jongens werken ontzettend hard. Ze maken langere dagen dan wij als coureurs en zijn ook langer van huis weg dan wij. Maar ze leven ontzettend met ons als coureurs mee en dat geeft een enorme boost."

In Spanje had Verstappen eindelijk eens een relatief probleemloze wedstrijd, waarvoor hij zichzelf beloonde met de derde plaats. Een mooie opsteker voor de rest van het seizoen, weet Verstappen:

"Hopelijk blijft het zo. De auto was in Spanje gewoon goed. Het kan natuurlijk altijd beter, maar de basis is prima en er komt nog genoeg aan."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen