Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen: 'Teamleden Red Bull leven enorm met ons mee'

Max Verstappen voelt zich bij alles wat hij doet op het circuit gesteund door zijn meelevende pitcrew. Hun betrokkenheid en passie zorgt voor een enorme boost bij de Nederlander.

Dat het seizoen niet top is begonnen voor Max Verstappen en Red Bull mag inmiddels duidelijk zijn. Als team win je samen, maar verlies je ook samen. Max Verstappen is blij dat hij daarbij op de steun kan rekenen van zijn crew. "Die jongens, ik denk dat er in totaal zon 45 à 50 mensen in de garage voor ons werken, leven stuk voor stuk met ons mee. Zij leven echt voor sport en dat is natuurlijk prachtig om te zien" , zo blikt Verstappen vanuit Zandvoort terug op de moeizame seizoenstart. "Die jongens werken ontzettend hard. Ze maken langere dagen dan wij als coureurs en zijn ook langer van huis weg dan wij. Maar ze leven ontzettend met ons als coureurs mee en dat geeft een enorme boost."

In Spanje had Verstappen eindelijk eens een relatief probleemloze wedstrijd, waarvoor hij zichzelf beloonde met de derde plaats. Een mooie opsteker voor de rest van het seizoen, weet Verstappen: "Hopelijk blijft het zo. De auto was in Spanje gewoon goed. Het kan natuurlijk altijd beter, maar de basis is prima en er komt nog genoeg aan."

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"