© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen: 'Uithuilen en opnieuw beginnen'

28 sep. 2017 10:00 Ruud Dimmers 0 reacties
Uithuilen en opnieuw beginnen, meer was er na het weekend in Singapore niet bij voor Max Verstappen. De Nederlander viel tijdens de GP van Singapore uit door een startcrash met de beide Ferrari's. Het was alweer zijn zevende uitvalbeurt in veertien races. De Red Bull-coureur blijft echter positief.

Max Verstappen hoopt snelheid om te zetten in succes tijdens GP Maleisië

Max Verstappen was donderdag te gast bij de FIA persconferentie in Maleisië. Daar zat hij samen met Ferrari-coureurs Sebastian Vettel en Kimi Raikkonen. Juist, het drietal dat betrokken was bij de spectaculaire crash. Mensen die vuurwerk verwachtten kwamen bedrogen uit, want het ging er uiterst gemoedelijk aan toe.

De Nederlander wilde niet te lang stilstaan bij de startcrash: "Het is gebeurd, wat kan ik er aan veranderen? Het was gewoon erg ongelukkig, maar we hebben hier weer nieuwe kansen."

Positief is dat de RB13 steeds beter op snelheid komt en in de buurt kan komen van Ferrari en Mercedes. Max Verstappen is dan ook optimistisch gestemd voor het raceweekend in Maleisië.

"Je probeert altijd maximaal te presteren, maar het is dit jaar gewoon niet mijn jaar als het aankomt op het halen van de finish. Belangrijk is om positief te blijven. Onze snelheid was de afgelopen raceweekenden veelbelovend. We gaan het hier wederom proberen."

Veel analisten vinden dat de GP van Singapore de uitgelezen kans was van Red Bull om nog een race te winnen in 2017. Verstappen erkent dat, maar hoopt toch op nog een succes.

"Het was een goede mogelijkheid om te winnen. Je weet alleen nooit wat er nog kan gebeuren in de komende races. Kijk maar naar Singapore, daar vielen drie auto's uit bij de start. Het is zaak om positief te blijven en dan moeten we afwachten wat er gaat gebeuren."

Hoe gaat Max Verstappen dit weekend presteren en wie wint de race? Geef je voorspelling hieronder door en win een gave cap!

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen