Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen: Van genieten in de spa, naar genieten op Spa

Formule 1 coureur Max Verstappen kan de komende weken genieten van zijn welverdiende vakantie. Na een intensief half jaar is het nu tijd om te genieten met familie en vrienden, om daarna af te reizen naar Spa voor de GP van België.

Verstappen kijkt er naar uit om de accu op te laden, in het gezelschap van familie en vrienden. “Het is altijd goed om even op vakantie te gaan. Niet alleen om je batterijen op te kunnen laden, maar ook om familie en vrienden te zien. Omdat ik zoveel reis, is het fijn om dan bij te kunnen praten," laat hij op zijn website weten. Hoewel vakantie leuk is kriebelt de Formule 1 ook al snel weer bij de jonge Red Bull coureur: "Na mijn vakantie kan ik niet wachten weer achter het stuur te zitten."

In het laatste weekend van augustus staat de GP van België op de Formule 1 kalender . De thuisrace van de Nederlander, die hoopt dat hij revanche kan nemen op zijn mislukte race van vorig seizoen. Aan de massale steun van zijn fans zal het niet liggen. Spa-Francorchamps is een bijzonder circuit volgens Max. " Dat vind ik als coureur het mooiste circuit om te rijden en met zoveel Nederlandse fans erbij is het altijd heel speciaal om daar te racen. Het is heel mooi om al die fans te zien, daar ben ik heel blij mee!"

Viaplay
x
Max "Wolff zei tegen Verstappen: 'Neem Marko mee naar Mercedes'"