© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen: Van genieten in de spa, naar genieten op Spa

05 aug. 2017 12:04 Ruud Dimmers 0 reacties
Formule 1 coureur Max Verstappen kan de komende weken genieten van zijn welverdiende vakantie. Na een intensief half jaar is het nu tijd om te genieten met familie en vrienden, om daarna af te reizen naar Spa voor de GP van België.

Verstappen geniet van vakantie, maar kijkt uit naar thuis Grand Prix

Verstappen kijkt er naar uit om de accu op te laden, in het gezelschap van familie en vrienden.

“Het is altijd goed om even op vakantie te gaan. Niet alleen om je batterijen op te kunnen laden, maar ook om familie en vrienden te zien. Omdat ik zoveel reis, is het fijn om dan bij te kunnen praten," laat hij op zijn website weten.

Hoewel vakantie leuk is kriebelt de Formule 1 ook al snel weer bij de jonge Red Bull coureur: "Na mijn vakantie kan ik niet wachten weer achter het stuur te zitten."

In het laatste weekend van augustus staat de GP van België op de Formule 1 kalender. De thuisrace van de Nederlander, die hoopt dat hij revanche kan nemen op zijn mislukte race van vorig seizoen. Aan de massale steun van zijn fans zal het niet liggen.

Spa-Francorchamps is een bijzonder circuit volgens Max. "Dat vind ik als coureur het mooiste circuit om te rijden en met zoveel Nederlandse fans erbij is het altijd heel speciaal om daar te racen. Het is heel mooi om al die fans te zien, daar ben ik heel blij mee!"

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen