© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen: 'Veel mensen snappen niets van de Formule 1'

15 aug. 2018 07:45 Jan van der Burgt 10 reacties
Max Verstappen kreeg aan het begin van het seizoen veel kritiek te verduren na enkele kostbare foutjes. Die kritiek werd volgens de Nederlander zelf op hem geleverd door mensen die veelal weinig verstand hebben van de Formule 1.

Max Verstappen bijt in gesprek met Helden nog maar eens flink van zich af naar aanleiding van de vele kritiek die hij over zich heen kreeg aan het begin van het seizoen. Max Verstappen kan zich daar best om druk om maken, maar nuanceert diezelfde kritiek door te stellen dat die veelal gespuid wordt door mensen die nauwelijks verstand hebben van het spelletje:

"Dat is blinde kritiek van mensen die niet weten hoe de Formule 1 werkelijk in elkaar zit. Bijna niemand weet wat er achter de schermen speelt, maar diezelfde mensen denken het het spelletje wel te snappen. In werkelijkheid is het tegendeel waar."

Volgens Max Verstappen staat het natuurlijk iedereen vrij om een mening te hebben, maar die mening is volgens hem van weinig waarde als die niet is gebaseerd op feiten:

"Sociale media bieden mensen bovendien de vrijheid om op makkelijke wijze iets te roepen over iemand anders. Ik ben daar niet zo van. Ik deel mijn mening, positief of negatief, veel liever persoonlijk met die ander."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen