Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Max Verstappen

Max Verstappen velt oordeel over vijf turbulente jaren in de Formule 1

Hij mag dan nog maar 22 jaar oud zijn, Max Verstappen heeft er toch echt al vijf seizoenen in de Formule 1 op zitten. Het ultieme doel wist hij nog niet te bereiken, maar toch kijkt hij met een positief gevoel terug op zijn start in de sport.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Max Verstappen heeft er ruim honderd Grands Prix op zitten in de Formule 1, meer dan welke 22-jarige ooit zal kunnen zeggen. Het was een route met ups en downs, maar het leidde allemaal tot tevredenheid vóór de start van zijn zesde F1-seizoen.

"Ik begon natuurlijk toen ik nog heel jong was en eigenlijk maar heel weinig ervaring had in de autosport, waardoor de Formule 1 voor mij de natuurlijke leerschool werd", aldus de Red Bull-coureur in gesprek met Mobil 1 The Grid.

"Ik reed goede races, maar maakte ook fouten, maar ook daar moet je van leren. Uiteindelijk ben ik zeer tevreden met wat de afgelopen vijf jaren me hebben gebracht", vervolgt Verstappen, die nu klaar zegt te zijn voor de volgende, laatste stap.

"Het is nu de hoogste tijd om werkelijk voor dat kampioenschap te gaan. Dat is waar je het als coureur voor doet en dat is ook waar we als team heel hard voor werken. Red Bull heeft in het verleden aangetoond dat ze het kunnen, dus ik geloof dat ze die status weer kunnen bereiken."

"We hebben er bovendien nu één jaar op zitten met onze nieuwe partner Honda, dus die samenwerking kan alleen nog maar beter gaan worden. Het winnen van de wereldtitel zou 2020 tot een succesvol jaar maken."

0 reacties

    Breaking Red Bull niet zeker of alle F1-teams coronacrisis kunnen overleven