Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen verkozen tot coureur van het jaar 2017

Max Verstappen heeft de laatste prijs van 2017 veroverd. De Nederlandse Formule 1 fans verkozen hem met overmacht tot beste Formule 1 coureur van het jaar 2017. Meer dan 15.000 mensen namen deel aan de verkiezing van Formule 1 site Racingnews365.

De fans konden op de website Racingnews365 hun stem achterlaten bij de verkiezing F1-coureur van het jaar 2017. Racingnews365 is een van de grootste Formule 1 sites van Nederland en nomineerde vijf coureurs voor deze verkiezing. Genomineerd waren wereldkampioen Lewis Hamilton (Mercedes), runner-up Sebastian Vettel (Ferrari), Max Verstappen (Red Bull), Esteban Ocon (Force India) en Daniel Ricciardo (Red Bull). De Formule 1 fans gaven massaal gehoor aan de oproep om hun coureur van het jaar te kiezen. Uiteindelijk werd er meer dan 15.000 keer gestemd op de site van Racingnews365. Max Verstappen won de verkiezing met overmacht. Liefst 59% van de bezoekers stemde op de Nederlander.

Lewis Hamilton eindigde als tweede met 33% van de stemmen. De kruimels bleven over voor Esteban Ocon (5%), Daniel Ricciardo (2%) en Sebastian Vettel (1%). Het seizoen van Max Verstappen was er een met twee gezichten. De eerste helft van het seizoen werd de Red Bull-coureur achtervolgd door pech, maar in de maand oktober viel alles op zijn plaats. Verstappen won de Grand Prixs van Maleisië en Mexico en eindigde als tweede bij de GP van Japan. Racingnews365 feliciteert Max Verstappen met de Racingnews365 Award van 2017.

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi