© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen verkozen tot 'driver of the day'

08 okt. 2017 14:00 Rik Alkema 0 reacties
De Grand Prix van Japan was voor Max Verstappen wederom een zeer strakke race. De Nederlander trok zijn goede vorm na de zege in Maleisië door en pakte de tweede plaats in Japan. Daarbij maakte hij het leider Lewis Hamilton zeer moeilijk en werd dan ook terecht uitgeroepen tot 'driver of the day'.

Verstappen 'driver of the day' na prachtige P2

Het weekend had voor Max Verstappen niet beter kunnen eindigen. Door goed teamwork en een strakke performance op de baan pakte Verstappen niet alleen P2, maar werd hij ook nog uitgeroepen tot 'driver of the day'.

Het was voor Max Verstappen de tweede keer dit seizoen dat hij door de fans werd verkozen tot de coureur van de dag. Eerder schreef hij deze 'prijs' al op zijn naam tijdens de Chinese Grand Prix, waar hij zijn eerste podiumplaats van het jaar pakte.

Door de tweede plaats tijdens de GP van Japan gaf Verstappen zijn goede prestatie in Maleisië een vervolg en verstevigde hij zijn zesde positie in het kampioenschap. Na alle pech die de Nederlander teisterde in de eerste helft van het seizoen zijn twee podiumplaatsen op rij een ferme opsteker.

Momenteel staat Max Verstappen zesde in het kampioenschap, op 37 punten achterstand van Kimi Raikkonen met nog 4 wedstrijden te gaan.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen