© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen verwacht boeiend gevecht met Hamilton

22 jul. 2018 08:20 Wanda Bisschop 0 reacties
Niet alleen Daniel Ricciardo was op voorhand kansloos voor een goede startpositie voor de GP van Duitsland, ook Lewis Hamilton is veroordeeld tot een inhaalrace. Max Verstappen verwacht dan ook dat hij beiden op een gegeven moment in de race wel achter zijn RB14 zal zien opduiken.

Verstappen: 'Ricciardo en Hamilton komen dichterbij'

"Als Lewis een beetje geluk heeft bij de start dan kom ik hem vanzelf wel tegen op de baan. Of ik hem dan achter mij kan houden? Geen idee, dat zien we dan wel," aldus Verstappen tegenover Formule 1.

Ook zijn eigen teamgenoot moet vanaf de laatste startplek zich een weg naar voren banen. Verstappen verwacht dan ook dat Ricciardo zich op een gegeven moment zal melden.

"Natuurlijk zal Daniel ook dichterbij komen maar hem moet ik gewoon achter mij zien te houden. Dat wil ik natuurlijk altijd."

Of Verstappen opnieuw voor een verrassing kan zorgen door de overwinning naar zich toe te trekken zoals hij ook in Oostenrijk deed, valt nog maar te bezien. Zelf houdt de jonge Red Bull coureur zich daar niet mee bezig.

"Voor ons is dit net als in Oostenrijk een lastig circuit maar Ferrari en Mercedes kunnen in de race niet continu in de kwalificatiemodus rijden. Dat moet ons dichterbij kunnen brengen maar ik weet niet of dat genoeg is. Er zijn een paar plekken waar je wel kunt inhalen dus alles kan. We zullen het zien."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen