© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen verwacht geen wonderen in tweede seizoenshelft

03 aug. 2017 19:00 Ruud Dimmers 0 reacties
Red Bull teambaas Christian Horner verwacht een wederopstanding van het team na de zomerstop. Max Verstappen loopt minder hard van stapel en ziet zijn team niet direct winnen.

Verstappen gelooft niet in ambities Red Bull

Het hele jaar loopt (of rijdt) Max Verstappen al achter de feiten aan in zijn RB13. De Red Bull is niet in staat om te vechten met de teams van Mercedes en Ferrari. Teambaas Christian Horner liet weten dat hierin na de zomer verandering moet komen.

Max Verstappen verwacht geen grote verschuivingen na de zomer. Horner stelde als doelstelling dat Red Bull het team van Ferrari wil verslaan. Sebastian Vettel gaat momenteel aan de leiding in het WK.

"Dat is erg optimistisch. Ik verwacht het niet direct, maar we gaan het zien. We moeten altijd positief blijven en ik hoop dat we nog stappen kunnen zetten. Dan maken we wel een kans denk ik," laat Max aan GPupdate weten.

De achilleshiel van Red Bull is de Renault-motor. Deze is onbetrouwbaar en levert fors minder vermogen dan de motoren van Ferrari en Mercedes. Daarnaast ontbreekt het een een kwalificatiemodus waarin het vermogen tijdelijk kan worden opgeschroefd. 

"We moeten nog veel tijd goedmaken ten opzichte van Ferrari en Mercedes. Renault komt dit jaar niet meer met grote upgrades, dus we moeten het op eigen kracht doen. We moeten blijven ontwikkelen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen